O nama

Održivi razvoj

Croata, obiteljska tvrtka neovisna od 1990., stvara prekrasne i jedinstvene predmete prepoznatljive po bogatom naslijeđu i pažnji prema detaljima. Kvaliteta sirovina, u kombinaciji s iznimnim znanjem čuvanim od strane naših obrtnika, rezultira održivim kreacijama koje odišu vječnom elegancijom. Tvrtka, koja zapošljava 110 ljudi, usmjerena je odgovornom pristupu utemeljenom na neprestanoj potrazi za kvalitetom, odraženom u našim kulturnim i luksuznim angažmanima.

Croata proizvodi za gospodu

 

 

Održivost zapošljavanja

Ljudi su srž uspjeha Croate. Njihovo iskustvo i predan rad utkani su u proizvode koji ih čine tako jedinstvenima i vrijednima. Zbog toga njihovo blagostanje stavljamo kao prioritet te njegujemo kulturu gdje se svatko osjeća dobrodošlo i može slobodno izražavati svoju kreativnost i ostvariti svoj puni potencijal. Naša politika ljudskih resursa usredotočena je na slušanje i komunikaciju sa zaposlenicima kako bismo zaštitili njihovo zdravlje, sigurnost i blagostanje te stvorili kvalitetno radno okruženje.

 

 

Održivost odgovornih proizvoda

Croata je poznat po svojoj baštini, zanatskoj vještini i ekskluzivnosti u području ultra luksuznih proizvoda. Stvorili smo kompletan proizvodni proces - od odabira materijala do ručnog završnog rada. Naša predanost kvaliteti i korištenje moderne tehnologije služi kako bismo podržali majstorstvo zanata koja predstavlja živu tradiciju te povezuje prošlost, sadašnjost i budućnost.

Croata Šivaća mašina

Održivost domaće proizvodnje

Croata kao brend uživa prepoznatljiv status u svijetu luksuza zbog kombinacije bogatog naslijeđa, izvrsnog zanatskog rada, pažnje prema detaljima i visokih standarda kvalitete i profesionalizma tijekom cijelog proizvodnog procesa. Svi proizvodi Croate ručno su izrađeni u Hrvatskoj od strane naših obrtnika koji posjeduju širok raspon vještina koje im omogućuju rad na različitim proizvodima, s različitim materijalima i tehnikama krojenja.

Klikom na 'Prihvatite sve' pristajete na prikupljanje informacija o Vama u različite namjene uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing