Facebook noscript image
/Files/Images/O nama/loom-361631_1920crop.jpg
Filozofija dizajna & stvaranja

Brend Croata uživa status ikone u svijetu luksuza zbog kombinacije bogate baštine, izuzetne izrade, pažnje usmjerene prema detaljima i visoke razine kvalitete i profesionalnosti kroz cijeli proizvodni proces.

 

Filozofija brenda duboko je ukorijenjena u hrabrosti dizajnerskog studija i načelima visoke kvalitete i modernizma. Croata je uvijek izbjegavala masovnu proizvodnju, proizvodne linije i outsourcing. Svaki proizvod koji izlazi pod imenom Croata odražava naporan majstorski rad.

''Što se tiče kravate, glavna snaga marke Croata je ljubav - ne prodajemo modne dodatke - prodajemo glavnu stvar. Poželjni smo jer se povezujemo s ljudima - transpondiramo simboliku kravata na njih.'' -CEO Croata

/Files/Images/O nama/sewing_machine_machine_production_the_production_of_sewing_seamstress_tailor_needle-974492.jpg

Croata je poznata po svojoj baštini, vještini izrade i ekskluzivnosti u domeni luksuznih svilenih proizvoda. Izradili smo kompletan proizvodni proces - od odabira materijala do dorade, dok je naša predanost kvaliteti i upotreba moderne tehnologije za potporu umjeću izrade - koji je živuća tradicija koja povezuje prošlost, sadašnjost i budućnost.

Cilj odjela za dizajn je razvijanje kreativnih vještina izvan okvira i diktiranje modnih trendova te pronalaženje novih pristupa i rješenja u dizajnu kroz istraživanje, eksperimentiranje i slobodu izražavanja.

Inspiraciju uzimamo iz ulične mode, filmova, izložbi, detalja flore i faune, putovanja, kulture i medija. Kupci su uvijek u središtu našeg fokusa; nastojimo ih očarati dezenima i tkaninama svaki put kad uđu u salon CROATA.

/Files/Images/O nama/pleter.png

Hrvatski pleter

Hrvatski pleter preuzet sa starih hrvatskih kamenih spomenika iz vremena hrvatskih prinčeva i kraljeva.

Glagoljica

Glagoljica je staro hrvatsko pismo iz 9. stoljeća, a pojavljuje se u povijesnim izvorima.

/Files/Images/O nama/glag.jpg

Ti motivi inspiriraju naše dizajnere svojom elegancijom oblika i poviješću koju u sebi čuvaju.

* Pretplatite se za primanje CROATA newsletter-a (dodatne obavijesti o našim proizvodima, ponudama i događanjima). Prijavom na newsletter, prihvaćate naša pravila privatnosti.