O nama

Dan kravate

Croata ima svoj dan - Dan kravate

18. listopada slavimo Svjetski dan kravate koji je ujedno i dan našeg brenda.

Svjetski dan kravate, 18. listopada, obilježavaju diljem svijeta ljudi i institucije koje prepoznaju svjetovni utjecaj ovog modnog ukrasa na suvremeni svijet. U tijeku je i inicijativa Svjetski dan kravate koja je u postupku dobivanja službenog priznanja od Europskog parlamenta i UN-a.

Brend Croata nije izuzetak, ponosni smo zagovornik inicijative Svjetski dan kravate do te mjere da smo imenovali 18. listopada danom našeg brenda.

Svijet će se promijeniti i oblik kravate će se promijeniti, kao što se već događalo kroz povijest, ali vrijednosti koje kravata simbolizira jednoga će dana biti još prisutnije među nama: ljubav i vjernost, ljudsko dostojanstvo, sklad slobode i odgovornosti, kultura i civilizacija, proslava i svečanost, demokracija i sloboda...

Slavimo zajedno, nosimo kravatu ili šal, komunicirajmo, budimo svjesni vrijednosti koje smo naslijedili od naših predaka!

Otkrijte iznenađenja koja vas očekuju u našim salonima tijekom proslave dana našeg brenda.

 

Klikom na 'Prihvatite sve' pristajete na prikupljanje informacija o Vama u različite namjene uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing