CROATA LIFE - Inspirativne priče i tradicija

blagdanske

Top 4 frizure za nadolazeće blagdane

Ovaj Advent neka naglasak bude na tvojoj kosi. Svaku blagdansku frizuru možeš ukrasiti elegantnim i jedinstvenim rupcima brenda Croata.

Još malo vremena nas dijeli do najljepšeg razdoblja u godini. Božić nam donosi puno predivnih i čarobnih stvari, no i pregršt divnih zimskih stilova.

Ovaj advent neka naglasak ne bude samo na toploj i udobnoj odjeći. Poigrajte se svojom kosom te naučite kako raznim idejama i trikovima uvesti rubac u cijelu priču. Kako to izgleda kad se udruže naš kultni domaći brend Croata i FNK frizerski salon pogledajte u nastavku.

 

1

Niski rep

 

Sigurna verzija je niski rep, njega uvijek zavežemo kad nemamo inspiraciju što bi sa svojom kosom. Zašto ga ne bi napravili zanimljivim? Niski rep odlično izgleda ako je oko njega zavezan rubac raznih boja. Ovaj stil je primjenjiv i sa šeširom ili bilo kojom drugom zimskom kapom.

Šetajući adventom uz sjajne lampice, zvuk glazbe, miris vina te pregršt raznovrsnih događanja, ova kombinacija će unijeti romantičnu notu u cjelokupan dojam te ćete se osjećati posebnom.  

blagdanske-frizure
blagdanske-frizure
blagdanske-frizure
blagdanske-frizure
blagdanske-frizure
blagdanske-frizure
2

Neodoljiva mašna

 

Mašna u kosi je priča koja prolazi u bilo kojoj sezoni. U vrijeme Božićnih blagdana, blještavila, šarolikosti, mašna ima posebno mjesto. U vrijeme  adventa uglavnom je viđamo na darovima, boru ili adventskom vijencu,  no zašto se ne poigrati i ovaj advent ukrasiti svoju kosu sa rupcem svezanim u mašnu? Plavo zelena kombinacija pulovera i marame je idealna za ispijanje tople čokolade, čaja ili neke druge delikatese u nekoj od idiličnih mjesta na Adventu.

blagdanske frizure
blagdanske frizure
blagdanske frizure
3

Niska punđa

 

Niska punđa je mnogima postala najdraži oblik frizure. Bilo da je strogo začešljana ili pak spontano razbarušena nosiva je u svim prigodama. Vrlo zanimljiva ideja kojom bi ostali zapamćeni na ovogodišnjim blagdanskim domjencima je kombinacija marame upletene u nisku punđu. Bijela marama prošarana crnom bojom, te bijela košulja su idealna kombinacija kako za dnevni tako i za večernji look.

blagdanske-frizure
blagdanske-frizure
blagdanske-frizure
4

A može i visoka

 

Visoka punđa često se pozicionira kao svečana frizura, no uz pomoć modnih dodataka može se nositi u različitim prilikama. Jedna takva je i sa maramom u kosi koja će unijeti dašak spontanosti, romantike i elegancije u vaš cjelokupan dojam. Kombinacija nježne plave boje u puloveru te u marami omotanom oko vaše razigrane punđe pravi je izbor za blagdanske kućne tulume ispunjene toplinom i božićnom idilom. Plus je što će ostaviti i dojam baletne frizure što nas neodoljivo asocira na Klaru u tradicionalnom baletu Orašar.

blagdanske-frizure
blagdanske-frizure
blagdanske-frizure

Zahvaljujemo salonu FNK na Zagrebačkom Kaptolu što nam je ustupio svoj prekrasan prostor i na umjetnosti koju su napravili prilikom kreiranja frizura.

blagdanske-frizure

1. BANDANE

Bandane

blagdanske-frizure

2. TWILLY USKI ŠAL

Kupi

Klikom na 'Prihvatite sve' pristajete na prikupljanje informacija o Vama u različite namjene uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing