Facebook noscript image
/Files/Images/faturKravataWeb/web-_MG_7666-Edit-2.jpg

Probrani izbor darova za muškarca koji - ima sve

Premda Englezi imaju staru izreku da je kod darivanja važna (prije svega) pažnja, tj. da je lijepo što ste se uopće sjetili onoga kome je dar namijenjen, nemojmo se zavaravati, svakoga će itekako obradovati nagovještaj ekstravagancije i otmjenosti.

Muškarci tu nisu nikakva iznimka.

I

ako mnogi znaju reći da je teško kupovati za žene, svaka žena zna da je puno teže pronaći savršeni dar za "jači" spol, bilo da je riječ o partneru, ocu, bratu ili prijatelju. Bez obzira poznajete li ga godinama ili ste na početku veze, odabrati nešto za muškarca koji djeluje kao da ima sve, pogotovo za veliki praznik poput Božića, nije nimalo lagan posao. No, za pravog muškarca, koji odiše elegancijom i stilom, pravi pogodak prije svega će predstavljati luksuzni dizajnerski komad, kakvima obiluje hrvatski brend Croata.

/Files/Images/faturKravataWeb/web-_MG_7811-2.jpg

1.

Croata kravata je sama po sebi pojam koji ne treba dodatna pojašnjenja. Zato, ako se muškarac kojega darujete želi izdvojiti u masi, a istovremeno preferira moderan, čisti izgled, kravata je savršen odabir.

/Files/Images/faturKravataWeb/_MG_2582-Edit-2.jpg

2.

Ako govorimo o muškarcu koji sofisticiran izgled prije pronalazi u Jamesu Bondu, njemu će se više svidjeti leptir kravata. Croata u ponudi ima leptir kravate za sve prigode i stilove, od klasičnih - koje predstavljaju presudni dio "black tie dress codea", do umjetničkih - kakve će simbolizirati profinjenost uz osobni stilski dodir.

/Files/Images/faturKravataWeb/2528-2.jpg

3.

Ako je riječ o muškaracu koji se još više želi izdvojiti u masi i pokazati svoj smisao za modu na zabavan, ali i primjeren način, odaberite komad koji će itekako utjecati na njegov cjelokupni izgled u obliku Croata šala.

/Files/Images/BlogImages/kolbas/IMG_6213.jpg

4.

Muškarcima istančanog oka za detalje svidjet će se manžete koje će zaokružiti čitav dojam savršenog stila. Luksuzne manžete su bezvremenski umjetnički komadi i nakit za svakog gospodina, budući da su, u isto vrijeme, funkcionalne i služe kao ukrasni detalj, koji s vremenom može postati i dio dragocjenog obiteljskog nasljeđa. Na taj način, pak, postaju pravi odabir za sve muškarce koji gledaju - u budućnost.

* Pretplatite se za primanje CROATA newsletter-a (dodatne obavijesti o našim proizvodima, ponudama i događanjima). Prijavom na newsletter, prihvaćate naša pravila privatnosti.