CROATA LIFE

Pet cinjenica

Najbolja „bijela košulja" na tržištu

Personalizirane košulje u svim CROATA salonima

Luksuzne košulje s dodatkom osobnosti

Vodeći hrvatski luksuzni brand – CROATA, niz godina nudi vrhunske personalizirane košulje koje se izrađuju prema željama kupaca. Kupci mogu birati između različitih tkanina, boja, detalja, krojeva i stilova te dodati personalizirane detalje, stvarajući jedinstveni komad odjeće. Hrvatska proizvodnja, dugotrajna tradicija šivanja i vlastiti dizajn studio osiguravaju jedinstvenu fleksibilnost i brzinu, te kvalitativnu dominaciju na tržištu Otkrijte kako je CROATA uspjela mijenjati pravila igre na tržištu luksuznih košulja fokusirajući se na individualnost i želje kupaca.

Kako se CROATA košulje razlikuju od drugih na tržištu?

Jedan od ključnih faktora koji čini CROATA košulje tako posebnima je kvaliteta materijala. Svaka košulja je proizvedena u Hrvatskoj u vlastitim proizvodnim pogonima što osigurava dosljednu visoku kvalitetu i personalizirani pristup prema kupcima diljem svijeta. Također, CROATA košulje koriste u svojoj izradi najfiniji pamuk, što osigurava mekoću i udobnost nošenja, ali i dugotrajnost koja se očituje u kvaliteti košulje nakon mnogih pranja, što doprinosi autentičnosti brenda. Drugi ključni faktor je posebna pažnja prema detaljima koja odlikuje samo mali broj globalnih brendova, a očituju se u preciznim šavovima i pažljivo izrađenim ovratnicima i manžetnama.

kosulje
kosulje
kosulje

Perosnalizacija za one koji cijene jedinstvenost

Luksuzna linija personaliziranih košulja – je jedinstvena filozofija koja je usmjerena na stvaranje induvidualnih košulja u skladu s tjelesnim mjerama i željama kupca. Ključna karaketirstika personalizirane košulje za kupce je mogućnost odabira vlastitih incijala koji se potom izvezu na košulju – ovaj detalj je pečat luksuza i individivualnosti koja razlikuje CROATA košulju od bilo kojeg drugog brenda. Kako bi se osigurala savršena veličina i prilagođenost košulje, kupac se može sastati sa stručnim timom CROATA u salonu u Oktogonu, gdje će dobiti precizne savjete o odabiru materijala, dizajna i mjera za košulju. Ako je kupac spreman investirati u dodatnu razinu privatnosti i luksuza, CROATA nudi i opciju mjerenja i u vlastitom prostoru kupca. Ovaj poseban dodatak CROATA usluge dodatno naglašava luksuzni status i autentičnost brenda.

kosulja
  • Rok isporuke - 1/2 tjedna
  • Materijali – preko 100 materijala najviše kvalitete (2ply)
  • Detalji - 6 vrsta kragni, 6 vrsta orukvica, 3 vrste kopčanja
  • Inicijali - kupac bira font i mjesto
  • Mjerenje - se vrši u privatnom salonu u Oktogonu, ili po želji kupca u njegovom prostoru

Personalizacija za one koji trebaju manju količinu preinaka

Uz personaliziranu liniju košulja, CROATA nudi i mogućnost personalizacije putem "Malog paketa", koji omogućuje sitne preinake kako bi košulja savršeno pristajala Vašoj figuri ili stilu. Preinake uključuju produženje rukava, promjenu dužine košulje te izmjenu ovratnika. Mjerenje za izradu košulje prema sitnim preinakama možete napraviti u svim CROATA poslovnicama. CROATA se ponosi svojim nasljeđem kvalitete i tradicije, a usluga Malog paketa je primjer kako se brend uspješno prilagođava potrebama modernog muškarca. Uz kupnju 5 košulja po Vašem izboru unutar "Malog paketa", nudimo Vam mogućnost da ne platite naknadu za preinake i košulja može biti dostavljena na Vašu kućnu adresu bilo gdje u svijetu.

 

Na sve Vaše zahtjeve, CROATA će vam pružiti personaliziranu uslugu i izraditi košulju koja će vam savršeno odgovarati.

Klikom na 'Prihvatite sve' pristajete na prikupljanje informacija o Vama u različite namjene uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing