Facebook noscript image
/Files/Images/faturKravataWeb/web-_MG_7969-Edit.jpg

Za njega – samo najbolji...

i najskupocjeniji pokloni za muškarce

Svi znamo da najbolji pokloni nisu nužno i najskuplji. No, budimo iskreni, ima nešto posebno u darivanju bližnjih pomno odabranim, skupocjenim poklonima. Darujući ekskluzivnost, na određeni način pokazujemo onome kome je dar namijenjen koliko je on sam važan u našem životu. Jer, nemojmo se zavaravati, kvaliteta košta, a kad želite nešto za pamćenje, odabrat ćete kvalitetno.

B

ilo da je riječ o Le Chocolat Box - najskupljoj bombonijeri na svijetu (po cijeni od 1,5 milijuna dolara), iPhone Black Diamond izdanju (za 15 milijuna dolara), Aurora Diamante Fountain penkali (14,7 milijuna dolara), draguljnom šahovskom setu od platine i zlata - nazvanom Jewel Royale ("teškom" 9,8 milijuna dolara) ili najskupljoj narukvici na svijetu - dijamantnoj panteri koja je pokrenula romansu između kralja Edwarda VIII i Wallis Simpson (a koja danas vrijedi 12,4 milijuna dolara), skupocjeni pokloni se itekako pamte. I s vremenom samo dokazuju još više svoju vrijednost.

/Files/Images/faturKravataWeb/web-_MG_7337-Edit.jpg

P

a iako je kravata na glasu kao klasičan poklon, ona predstavlja središnji dio muške mode današnjice. Muškarac koji želi izgledati i biti shvaćen ozbiljno, pridaje pozornost tome kako izgleda i zna što želi u životu, treba posjedovati i kravatu "s potpisom". Savršena kravata za njega neće biti obična, konfekcijska, već ona koja ga izdvaja i priča svoju priču. Kravata koja kao da je rađena baš za njega, nježna pod prstima, uglađene teksture i profinjenosti kakva je dostojna samo pravog muškarca. Takva kravata će stoga predstavljati i idealan poklon za muškarca. 

/Files/Images/faturKravataWeb/web-_MG_7311-Edit.jpg

CROATA 1.

Izradili smo jedinstvenu kravatu "Croata 1".

Budući da postoji samo jedan primjerak, "Croata 1" predstavlja vrhunac Croata ručne izrade. U njezin dezen utkano je slovo A - prvo slovo abecede i alfa život, a sama kravata završena je posebnim zlatnim koncem –  simbolom zbog kojeg, između ostalog, jedina ovakva kravata na svijetu košta 15.000 kuna.

/Files/Images/faturKravataWeb/web-_MG_7969-Edit-2.jpg

CROATA auHRum

Ništa manje ekskluzivna nije ni kravata Croata auHRum, izrađena od 24-karatnih zlatnih niti omotanih oko svilene jezgre. AuHRum kravate će, zahvaljujući procesu imunizacije, zadržati sjaj bez obzira na održavanje, a, osim izgledom, ističe se i cijenom od 3.500 kn. No, kao što smo prethodno zaključili: kvaliteta nosi svoju cijenu. A naši najdraži su zaslužili - samo najbolje. 

* Pretplatite se za primanje CROATA newsletter-a (dodatne obavijesti o našim proizvodima, ponudama i događanjima). Prijavom na newsletter, prihvaćate naša pravila privatnosti.