Facebook noscript image
/Files/Images/BlogImages/amadria/IMG_3140-1web.jpg

Trend: pastelno modno proljeće

U modernom okruženju heritage hotela Amadria Park Capital koji obiluje pastelnim bojama i pruža dašak tradicije odvijao se rafinirani stilski igrokaz Paule i Marka i njihovih najdražih modnih dodataka.

Š

arenilo i elegancija Croatinih svilenih šalova, zavodljivo privlačnih u svojoj jednostavnosti, besprijekorno korespondira s akterima romantičnog susreta žene i muškarca, odmaknutog  od užurbane zagrebačke svakodnevice i sivila proljeća koje nikako da se probudi.

No zato radost iščekivanja, uzbuđenje zbog susreta pršti i blista upravo poput boja i dezena šalova u koje je utisnuto mnogo pažnje. Ispreplitanje raznih nijansi koje zovu ljetne dane svojim kolorima i dezenima, savršeno se uklapa čak i u najjednostavniju kombinaciju, dodaje notu misterioznosti i elegancije, no odlično izgleda i s cvjetnim uzorcima i žarkim bojama. Prekrasan i upečatljiv šal može biti ključni faktor u garderobi žene i  svakim svojim milimetrom odražavati neporeciv smisao za estetiku.

/Files/Images/BlogImages/amadria/IMG_2939-1web.jpg

 

Modni imperativ

Šal pastelnih boja uljepšati će svaki proljetni outfit!

Prebačen preko ramena, upleten u kosu, svaki CROATA proizvod krije svoju priču ispričanu različitim bojama, dezenima i motivima, a napravljen je ručno do posljednjeg detalja i s ljubavlju upravo za ženu koja cijeni ljepotu. Prekrasan i upečatljiv šal može biti ključan faktor u garderobi, usmjeriti fokus na lice i biti upravo onaj kultni detalj zbog kojeg se osjeća privlačnom i sigurnom u svoju ženstvenost.

/Files/Images/BlogImages/amadria/IMG_3486-1web.jpg
/Files/Images/BlogImages/amadria/IMG_3640-1web.jpg
/Files/Images/BlogImages/amadria/IMG_3643-1web.jpg
/Files/Images/BlogImages/amadria/IMG_3757-1web.jpg
/Files/Images/BlogImages/amadria/IMG_3838-1web.jpg
/Files/Images/BlogImages/amadria/IMG_3917-1web.jpg
/Files/Images/BlogImages/amadria/IMG_3940-1web.jpg
/Files/Images/BlogImages/amadria/IMG_4060-1web-2.jpg
/Files/Images/BlogImages/amadria/IMG_4576-1web.jpg
/Files/Images/BlogImages/amadria/IMG_4473-1web.jpg
/Files/Images/BlogImages/amadria/IMG_3757-1web.jpg
/Files/Images/BlogImages/amadria/IMG_3838-1web.jpg
/Files/Images/BlogImages/amadria/IMG_3917-1web.jpg
* Pretplatite se za primanje CROATA newsletter-a (dodatne obavijesti o našim proizvodima, ponudama i događanjima). Prijavom na newsletter, prihvaćate naša pravila privatnosti.