Facebook noscript image
/Files/Images/BlogImages/pariz/IMG_2819-1.jpg

 Torbica koja osvaja street style

Stigla je naša nova edicija kožnih modnih dodataka i već znamo zvijezdu kolekcije.

N

aša nova edicija ženskih kožnih modnih dodataka sastoji se od privjesaka, novčanika različitih dimenzija, etuija za ključeve, etuija za tablet, fine elegantne torbe za laptop i trendi male torbice koja je već postala hit!

/Files/Images/BlogImages/pariz/IMG_2719.jpg
/Files/Images/BlogImages/pariz/IMG_2786.jpg
/Files/Images/BlogImages/pariz/IMG_3238.jpg
/Files/Images/BlogImages/pariz/IMG_2819-1.jpg

Mala crvena torbica je prvo što uočite kad pogledate kolekciju jer sadrži i zanimljivo pleten lanac. Lanac je highlight torbice uz čiju pomoć se ona s lakoćom transformira od clutch torbice za neobavezna dnevna druženja do elegantne male torbice za večernji izlazak.

Specifičnost Croata edicije je u zanimljivom i upečatljivom uzorku utisnutom u finu kožu, koji je nastao iz stiliziranog glagoljičnog slova ''c'', te u tome što je ova ekskluzivna kolekcija u potpunosti hrvatski proizvod.

Crvene modne dodatke možete kombinirati s neutralnim bojama, s vječnom kraljicom elegancije – crnom, a želite li dodat svojoj street style kombinaciji dašak luksuza nosite je nonšalantno prebačenu preko prugaste majice, klasične bijele košulje ili minimalističke haljinice.

/Files/Images/BlogImages/pariz/IMG_2884.jpg
/Files/Images/BlogImages/pariz/IMG_2796.jpg
/Files/Images/BlogImages/pariz/IMG_3269.jpg
/Files/Images/BlogImages/pariz/IMG_3091.jpg
/Files/Images/BlogImages/pariz/IMG_3561.jpg
/Files/Images/BlogImages/pariz/IMG_3479.jpg
* Pretplatite se za primanje CROATA newsletter-a (dodatne obavijesti o našim proizvodima, ponudama i događanjima). Prijavom na newsletter, prihvaćate naša pravila privatnosti.