Facebook noscript image
/Files/Images/faturKravataWeb/web-_MG_6582-Edit.jpg

Novi trend u večernjim izlascima donosi decentnost, privatnost i čisto uživanje

Suvremena uspješna mlada žena, koja zna što želi i kako uživati u životu, potrudit će se za neformalni poslovni sastanak odabrati lokaciju koja se ističe, u trendu je i koja će osobi s kojom se sastaje otvoriti vrata u potpuno novi, dotad neviđeni svijet.

D

ok se mnogi i dalje ne odmiču od toliko dugo popularnih cocktail barova, naša zvijezda zna da poslovnim partnerima treba ponuditi nešto drukčije i profinjenije. 

Upravo zato, ona odabire najnovije mjesto u gradu, zasad premijerno otvoreno samo za probrane, VIP goste - wine bar koji će, po svemu sudeći, postaviti temelje za novu vrstu večernjih izlazaka u sljedećoj godini.

/Files/Images/BlogImages/IMG_2819-1.jpg

Pripremajući se za sastanak u čiji je krajnji pozitivan ishod vrlo sigurna, te uz pažljivo odabranu lokaciju, nije trebala previše razmišljati o odabiru garderobe. Crne hlače i košulja svijetle boje bili su njezin siguran izbor, uz bež stilleto lakirane cipele. Živost kombinaciji, uz uređenu bob frizuru, definitivno je pružio perfektni crveni ruž uz malu crvenu Croata torbicu na tankom lancu.

Dok samouvjereno stiže na mnogima još tajnu adresu wine bara, decentno okružena mirisom najdražeg Chanel parfema, već pri ulasku shvaća da je odabrala pravo mjesto za sastanak. Na vratima je preplavljuje slatkast, no lagan miris finih vina, i decentno osvjetljenja prozračna prostorija visokog stropa. Nimalo nalik vinskim podrumima na kakve su navikli ljubitelji pića omiljenog još u doba antike. Ona automatski čvršće privije svoju crvenu Croata torbicu uz tijelo kad čuje zvuk jazza u pozadini. "Miles David i vino, dobitna kombinacija!", pomisli pritom i laganim se korakom uputi za hostesom do rezerviranog stola.

M

inimalistički dizajn ne ostavlja dojam hladnog prostora, ponajviše zbog detalja koje budnom oku ne mogu promaknuti, poput tamno zelene i smeđe kože, crnog mramora složenog u obliku uzorka riblje kosti i tamnog hrastovog poda. Gosti ovdje dolaze kako bi uživali u piću i društvu, ali i privatnosti koju im pruža prostran i nimalo zakrčen prostor. Vino se vratilo na scenu kroz velika vrata, a ljubitelji novih wine barova mogu uživati u nekoliko desetaka vrsta koje se naručuju na čaše. Među najpopularnijim novim barovima, posebno se ističu oni koji rotiraju vina prema različitim unaprijed određenim temama, pa ako imate određene preferencije probajte rezervirati stol na dan kad će se služiti vama omiljeni pjenušci, port ili burgundy.

Naša dama naručuje rizling iz njemačke Saarske oblasti, te nakon prvog gutljaja osjeća kako joj se tijelom širi ugodna toplina - siguran znak da je dobro odabrala. Kako se sastanak bliži kraju, wine bar se dodatno napunio, ali i dalje uz ugodnu atmosferu bez prevelikog žamora, buke i zadimljenosti. Pri naručivanju sljedeće čaše rizlinga - koji je ozbiljno kročio prema tituli njezina novog omiljenog pića - zadovoljna je gošća wine bara privukla bliže svoju crvenu Croata torbicu, shvativši tek u tom trenutku da je, zbog nedostatka gužve, nije imala potrebu držati na oku kao inače pri izlascima. Iako poslovna, bila je ovo savršena večer; u vrlo ugodnom društvu, s očaravajućim pićem 

* Pretplatite se za primanje CROATA newsletter-a (dodatne obavijesti o našim proizvodima, ponudama i događanjima). Prijavom na newsletter, prihvaćate naša pravila privatnosti.