Facebook noscript image
/Files/Images/BlogImages/ashley/_MG_2475_obrada.jpg

Dobitnica Emmyja Ashley Colburn u svilenom zagrljaju Zagreba

Svaki put kad zavežem Croatin šal oko vrata čini mi se kao da se vežem uz zemlju u koju sam se zaljubila. A i trendy je! – kaže nasmijana producentica i TV novinarka.

P

roducentica i TV novinarka Ashley Colburn iz San Diega, SAD, zaljubljenica u Hrvatsku i njezine stanovnike, odavno je redovit gost naše zemlje. Prvi put posjetila je Hrvatsku 2009. godine za potrebe snimanja „WOW Croatia“, serijala za koji je osvojila prestižnu nagradu Emmy 2010. godine, a nakon toga ovdje se počela osjećati kao kod kuće.

Snimila je putopisni serijal ''Take Off With Ashley Colburn'' premijerno prikazan na WealthTV-u koji ju je tijekom dvije sezone odveo u više od 25 zemalja na 6 kontinenata. Sljedeće godine osvojila je nagradu „Zlatna penkala“ koju HTZ dodjeljuje stranim novinarima za promociju hrvatskog turizma, snimivši ''Wonders of Croatia''. Sudjelovala je i u projektu ''Discover Croatia – Legends of Croatia'' Touristar TV-a u sklopu kojeg je putovala hrvatskom obalom. 

/Files/Images/BlogImages/ashley/_MG_2330_obrada_02.jpg
/Files/Images/BlogImages/ashley/_MG_2386_obrada.jpg
/Files/Images/BlogImages/ashley/_MG_2559.jpg

Ashley Colburn je rođena u Kaliforniji, a San Diego zove domom -  koliko joj to putovanja diljem svijeta dopuštaju. Njezina želja za putovanjima razvila se u ranoj dobi, a osobito za vrijeme studija u Španjolskoj. Karijeru je započela kao voditeljica, producentica i novinarka na Wealth TV-u 2009.

Snimanje projekta nije jedina Ashleyina aktivnost ovoga ljeta, u svom gustom rasporedu uspjela je odvojiti vrijeme i posvetiti ga hrvatskom modnom brendu Croata za potrebe snimanja kampanje za rupce koje rado nosi.

– Nisam dvojila ni trenutka, odmah sam pristala. Podsjećaju me na Hrvatsku – na njezino more, rijeke, tradiciju, planine, ljude. Nekako, svaki put kad zavežem Croatin šal oko vrata čini mi se kao da se vežem uz zemlju u koju sam se zaljubila.

A i trendy je – kaže nasmijana Ashley

/Files/Images/BlogImages/ashley/_MG_2630.jpg

Ashley je mlada, sposobna, obrazovana i samosvjesna žena koja živi život punim plućima. Ona zna što želi – a ono što želi nerijetko i dobije. Stoga nije ni čudo što predstavlja Croata svilene rupce i šalove.

Danas nas ova nesvakidašnja suradnja podsjeća da je rubac, zavezan u čvor, zapravo prva kravata, a njegove boje i nježnost svilenog materijala najljepše utjelovljuje baš glamurozna američka producentica i voditeljica.

Ashley nije poput drugih žena. Njezin dom je zemaljska kugla, prijatelji su joj raspršeni po cijelom svijetu i svuda se snalazi.  Uz raspored u kojem se ne zadržava nigdje dulje od tjedan dana teško je vezati se, osim kada je riječ o Croata rupcima – onda je to sasvim moguće i to na nebrojene načine.

/Files/Images/BlogImages/ashley/_MG_2429.jpg
/Files/Images/BlogImages/ashley/_MG_2503.jpg
/Files/Images/BlogImages/ashley/_MG_2568.jpg
/Files/Images/BlogImages/ashley/_MG_2511.jpg
/Files/Images/BlogImages/ashley/_MG_2583_top.jpg
/Files/Images/BlogImages/ashley/_MG_2592.jpg
* Pretplatite se za primanje CROATA newsletter-a (dodatne obavijesti o našim proizvodima, ponudama i događanjima). Prijavom na newsletter, prihvaćate naša pravila privatnosti.