CROATA LIFE - Inspirativne priče i tradicija

CROATA POKLON KARTICA

 

KAKO KUPITI POKLON KARTICU?

CROATA poklon kartica za privatne kupce, pogodna za darivanje članova obitelji, prijatelja i drugih dragih osoba. Tražite CROATA poklon karticu od prodajnog osoblja u svim redovnim CROATA salonima u Republici Hrvatskoj i odredite vrijednost koju želite darovati. Plaćanje kartice možete izvršiti gotovinom, debitnom karticom ili kreditnom karticom.  

KAKO SE KORISTITI POKLON KARTICOM?

CROATA poklon kartica može se koristiti za kupnju svih proizvoda u bilo kojem CROATA salonu u Republici Hrvatskoj. Iznos na CROATA poklon karticu može se iskoristiti jednokratno u cijelosti ili višekratno i nije moguće kombinirati uz popuste. Ako vrijednost robe premašuje iznos CROATA poklon kartice, moguće je izvršiti nadoplatu gotovinom ili drugim sredstvom plaćanja. Nakon što je iskorištena i nevažeća za daljnju kupnju, tvrtka zadržava pravo zadržati i poništiti poklon karticu.

UVJETI I ZAHTJEVI

  • CROATA poklon kartica je prenosiva i njome se može koristiti bilo koji donositelj.
  • Ova kartica nije kreditna i ne može se zamijeniti za gotovinu niti se može tražiti unovčenje neiskorištenog iznosa, već se može iskoristiti isključivo za kupnju.
  • Poklon kartica vrijedi 3 godine od kupnje kartice. Ako se u tom roku ne iskoristi, kartica će biti poništena i neupotrebljiva.
  • Kartica je nakon ostvarene kupnje iskorištena i nevažeća za daljnju kupnju te tvrtka zadržava pravo zadržati i poništiti neiskorišteni poklon kartice.
  • Informacije o iznosu naplate kartice i trajnosti kartice zatražite od prodajnog osoblja u bilo kojem Croata salonu ili putem maila info@croata.hr.
  • Tvrtka ne odgovara za gubitak kartice, niti se može tražiti poništenje izgubljene ili ukradene kartice ili povrat preostalog neiskorištenog iznosa. 
  • Ova kartica nije za preprodaju.
  • Iznos uplaćen na poklon karticu ne smatra se predujmom u smislu čl. 29. Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07).
  • Tvrtka zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta ili potpunu obustavu upotrebe poklon kartice. U tom će slučaju kupci biti pravovremeno obaviješteni putem internetskih stranica. 
Klikom na 'Prihvatite sve' pristajete na prikupljanje informacija o Vama u različite namjene uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing