Facebook noscript image
/Files/Images/faturKravataWeb/web-_MG_7034-Edit.jpg

Vrijeme je za uživanje, jer sjećanja nastaju - upravo sada

Dok se gradom širi čaroban odsjaj šarenih lampica i miris klinčića, a naši domovi nagovještaju aromu vanilije i cimeta, sve smo okruženiji nasmiješenim licima. Toplina, koja kao da široko obgrli sve ljude, čini ovo doba najljepšim dijelom godine.

O

tmjeni domjenci koji odzvanjaju kucanjima finih čaša, prilika su da se pokažemo u najboljem svjetlu i iz ormara izvučemo najdragocjenije, posebno za ovu prigodu čuvane, komade. Miomirisi parfema kao da se dulje zadržavaju u zraku, a ako je ikad postojala prilika za savršeni crveni ruž - to je sada.

I uza sva događanja kojima obiluju pretrpani rasporedi, nekako smo smioniji, opušteniji i sretniji. Jer kad prođu svi obavezni i neobavezni događaji, slijede trenuci druženja s najbližima, budući da je ovo vrijeme ljubavi jedino u godini koje izaziva one famozne leptiriće u trbuhu, čak i ako nismo svježe zaljubljeni.

V

Vrijeme je nade u kojem nema mjesta brzini, nego se prepuštamo uživanju, a koliko god hladno bilo vani, najviše topline dolazi iznutra. U takvom stanju, želimo svoju ljubav podijeliti i pokazati onima koji su je itekako zaslužili, pa za najdraže posebno biramo što će ih dočekati pod ukrašenom jelkom. I tako odabir pada na ono čime će se istaknuti u masi, jer to ionako već čine u našem svijetu.

/Files/Images/faturKravataWeb/web-_MG_6559-Edit-2.jpg

Poklon za ženu

Dobar odabir modnih detalja uvijek je bio ključan i predstavljao "točku na i" svake odjevne kombinacije, ma koliko klasična ili moderna ona bila. Za nju ćemo tako odabrati svilenu Croata maramu u njoj omiljenim bojama koja će, unoseći lepršavost, podići svaki stil na višu razinu, istovremeno joj pružajući toplinu u hladnim danima.

/Files/Images/faturKravataWeb/web-_MG_7745-Edit-2.jpg

Poklon za muškarca

Njemu će pak najdragocjeniji poklon biti Croata kravata koja ću mu pokazati u kojem svjetlu ga vidi ona koja mu je pažljivo izabrala baš taj određeni model. Žena koja muškarcu odabere kravatu pokazuje mu na taj način koliko ga poznaje i gdje ga vidi, a Croata kravata dokazat će koliko on visoko stoji u njezini očima... možda čak i više od riječi.

Uz ovako osobne poklone, i ona i on moći će zablistati i u najduljem danu u godini, koji ubrzo slijedi.

Te stvoriti još mnoštvo novih, predivnih sjećanja koja nastaju - upravo sada.

/Files/Images/faturKravataWeb/web-_MG_6582-Edit.jpg
* Pretplatite se za primanje CROATA newsletter-a (dodatne obavijesti o našim proizvodima, ponudama i događanjima). Prijavom na newsletter, prihvaćate naša pravila privatnosti.