Facebook noscript image
/Files/Images/BlogImages/Košulje/web-_MG_9097-Editb.jpg

Zakon brojeva

Pet činjenica koje niste znali o -  košulji

B

rojevi su važni. Ne samo u bilancama, izračunu vrijednosti dionica, kalkulacijama i proračunima... Važni su pri odabiru pametnih telefona s najboljom kamerom i performansama, pri izračunu prihvatljive cijene arhivskih vina iz posebne berbe ili kod usporedbe snage motora automobila za kojima odavno čeznete. Važno je znati koliko je glasova prikupila stranka kojoj ste naklonjeni, tko će pokupiti talon prilikom licitacije, ali i koliko karata ima zaručnički prsten. Čak i ako vam brojevi nisu jača strana, treba znati procijeniti prihod i gubitak, omjer cijene i kvalitete.

Sasvim sigurno znate koji broj cipela nosite i koja vam veličina odijela odgovara, no što je s košuljom? Da, brojevi su bitni i kod kupnje košulje, posebno ako želite nabaviti savršenu bijelu košulju koja je, kad je već riječ o pametnim ulaganjima, nužna modna investicija. Vrijednost jednostavne bijele košulje ne može se poreći, one su uvijek u modi - riječ je o odjevnom komadu koji pristaje i u poslovnim i casual izdanjima. Želimo li navesti jednu stvar koju svaka osoba ima u svojem ormaru, onda je to obična bijela košulja. Stoga se ne treba čuditi da su one najprodavaniji muški odjevni predmet.
 

 

/Files/Images/BlogImages/Košulje/web-_MG_8823-Edit.jpg
/Files/Images/BlogImages/Košulje/web-_MG_8738-Editb.jpg
/Files/Images/BlogImages/Košulje/web-_MG_8915-Edit.jpg

 

No jesu li bijele košulje zaista jednostavne?
Muškarci su obično fokusirani na to  kako im košulja stoji, osjećaju li se dobro u njoj, je li dovoljno dobar materijal i kolika je cijena, nisu skloni proučiti sve detalje kao kada se upuštaju u kupnju, primjerice nekog gadgeta. Za one koji ipak žele znati više, istražili smo što je sve potrebno za da bi se izradila kvalitetna košulja. 

U trenutku kada je tržište prepuno uvoznih proizvoda masovne produkcije, CROATA je odlučila proširiti svoje kolekcije košulja i ponuditi luksuzni proizvod koji ispunjava visoke estetsko-funkcionalne zahtjeve svojih kupaca. Postoje tri linije - Croata Brijuni,Croata Dubrovnik te standardna Croata kolekcija – a u svaku je uloženo mnogo truda i znanja da bi pristajale kao salivene onima koji su se osvjedočili u moć  savršene bijele košulje, koja nipošto nije jednostavna.

 

/Files/Images/BlogImages/Košulje/web-_MG_9114-Editb.jpg

• Klasična košulja brenda CROATA sastoji se od 23 osnovna krojna dijela.
• Za izradu je potrebno 70 operacija s krojenjem i doradom.
• Vidljivi šavovi dosežu duljinu od 1600 cm
• Za sve je potrebno oko 8 000 uboda iglom, a kod košulja višeg cjenovnog ranga oko 12 000.
• Dodatnu kvalitetu daje i pošiv koji je samo 3 mm udaljen od ruba (uobičajeno je 7 mm).

* Pretplatite se za primanje CROATA newslettera (sadržaja vezanog uz naše proizvode, ponude i događanja). Pretplatom pristajete na naša pravila privatnosti.