Uvjeti korištenja

Korištenjem usluga naše web trgovine CROATA Vi prihvaćate uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice.

Autorska prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama "Croata onlinea" vlasništvo su tvrtke "Potomac d.o.o.", Kaptol 13, Zagreb, Hrvatska, osim dijela grafičkih elemenata koji se ne koriste u komercijalne svrhe. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama.

Zaštita privatnosti

Svaka informacija koju nam upućujete biti će korištena isključivo u svrhe za koje je namjenjena. Sve Vaše osobne informacije su potpuno sigurne i zajamčene sigurnosnim mjerama enkripcije i serverske zaštite. Budite sigurni da ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne prenosimo Vaše osobne informacije prema bilo kojem subjektu osim u svrhu poslovnog odnosa "Croata online" te Vas kao korisnika naših usluga. Zadržavamo pravo upotrebe informacija od općeg značenja.

Reklamacije

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom informirajte nas o poteškoći. Ukoliko je reklamacija opravdana pošaljite nam naručeni proizvod natrag u roku od 14 dana od dana primitka, i mi ćemo vam vratiti cjelokupni iznos narudžbe.

S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na Vašem računalu, ne možemo jamčiti potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih Vi vidite na zaslonu svog monitora.
Jednako tako postoje razlike kako ljudsko oko percipira boju koja je rezultat refleksije svjetlosti s površine, kako je slučaj u prirodi te one boje koja je rezultat elektronske emisije kao slučaju monitora.
Mogućnosti fotografskog aparata, specifičnosti tkanja te materijala iz kojeg je izrađen artikl, također su razlozi odstupanja u vizualnom prikazu istog u odnosu na njegov stvarni izgled.