Donacije i sponzorstva

 

 

CROATA svojim sponzorstvima i donacijama svake godine potpomaže veliki broj udruga, institucija i dobrotvornih akcija te različita događanja prije svega  kulturna i obrazovna događanja.

Sponzorsko-donacijskim aktivnostima CROATA promovira kravatu kao djelom hrvatske i svjetske kulturne baštine te Hrvatsku kao domovinu kravate. U skladu sa tim podržava mnoga kulturna i znanstvena događanja, natjecanja mladih u Hrvatskoj i svijetu,  gdje osim svojih akademskih postignuća, predstavljaju i zemlju iz koje dolaze – Hrvatsku.

Većina donacija ili sponzorstava ostvaruje se u proizvodima CROATA, prije svega kravatama, rupcima i šalovima.

Pri izboru projekata kojI će se sponzorirati ili donirati prvenstveno se rukovodi kriterijem visokog stupnja korisnosti projekata za širu zajednicu i potrebe društva.

Zahtjevi za sponzorstva ili donacije:

Odjel Marketinga zaprima zahtjeve za donacijama i sponzorstvima kontinuirano tijekom cijele godine.
Zahtjev je potrebno poslati najmanje 30 dana prije predviđenog datuma održavanja događaja ili početka projekta za koji se traži donacija ili sponzorstvo.
Svoje zahtjeve molimo šaljite isključivo putem elektroničke pošte na adresu:
marketing@croata.hr . Ukoliko niste u mogućnosti poslati zahtjev putem elektroničke pošte, možete ga poslati poštom na adresu:

Potomac d.o.o.
n/r Odjel Marketinga
Kaptol 13
10000 Zagreb, Hrvatska
S naznakom „sponzorstva i donacije“

Odjel Marketinga javit će Vam se u roku od 30 dana s uputama o daljnjem tijeku procesa odobrenja donacije ili sponzorstva ukoliko:

- je zamolba poslana na vrijeme (najmanje 30 dana) prije predviđenog datuma održavanja događaja ili početka projekta za koji se traži donacija ili sponzorstvo;

- smo u mogućnosti realizirati donaciju ili sponzorstvo s obzirom na predviđena sredstva u tekućoj godini.

Ukoliko nisu ispunjeni svi gore navedeni uvjeti, Vaša zamolba nažalost neće biti razmatrana.

I ovom Vam se prilikom unaprijed zahvaljujemo na povjerenju i interesu za brand CROATA te Vam  želimo puno uspjeha i mnoga nova postignuća u daljnjem radu.