CROATA darovna kartica

Ukoliko niste sigurni koja kravata ili bilo koji drugi proizvod iz CROATA asortimana je najbolji izbor za Vaše najmilije ili poslovne partnere - darujte CROATA darovnu karticu.

Postoje dvije vrste Croata darovnih kartica: darovna kartica za poslovne kupce (crna) i darovna kartica za privatne kupce (srebrna). Crne kartice namijenjene su poslovnim kupcima i nisu definirane iznosom, dok su srebrne kartice namijenjene privatnim kupcima i dostupne u iznosima od 250, 500, 700 i 1000 kn.

CROATA darovnim karticama  mogu se kupovati svi proizvodi u svim CROATA salonima u Hrvatskoj.

CROATA DAROVNA KARTICA ZA PRIVATNE KUPCE:

Darovna kartica za privatne kupce pogodna je za darivanje članova obitelji, prijatelja i drugih dragih i posebnih osoba. Dostupna je u iznosima od 250, 500, 700 i 1000 kn.

Kako se koristiti darovnom karticom?

CROATA darovna kartica može se koristiti za kupnju svih proizvoda u svim CROATA salonima u Republici Hrvatskoj. Iznos na kartici mora se iskoristiti jednokratno u cjelosti. Ako vrijednost robe premašuje iznos na darovnoj kartici, moguće je izvršiti nadoplatu gotovinom ili drugim sredstvima plaćanja.

Darovna kartica vrijedi 6 mjeseci od kupnje kartice. Ako se u tom roku ne iskoristi, kartica će biti poništena i neupotrebljiva. Kartica je nakon ostvarene kupnje iskorištena i nevažeća za daljnju kupnju te Potomac d.o.o. zadržava pravo zadržati i poništiti iskorištenu darovnu karticu.

CROATA DAROVNA KARTICA ZA POSLOVNE KUPCE:

Namijenjena je poslovnim kupcima, pogodna za darivanje zaposlenika, kupaca, klijenata ili poslovnih partnera. Prodaje se tvrtkama od strane Odjela prodaje za poslovne kupce, dok krajnji kupac iskorištava karticu kupovinom u CROATA salonima.

Kako se koristiti darovnom karticom?

CROATA darovna kartica može se koristiti za kupnju svih proizvoda u svim CROATA salonima u Republici Hrvatskoj. Iznos na kartici može se iskoristiti jednokratno u cjelosti ili djelomično u više navrata. U slučaju djelomičnog korištenja, potrošeni iznos Vaše kupnje biti će oduzet od cjelokupnog iznosa, a neiskorišteni iznos ostaje zabilježen. Ako vrijednost robe premašuje iznos CROATA darovne kartice, moguće je izvršiti nadoplatu gotovinom ili drugim sredstvima plaćanja.Za više informacija o uvjetima kupnje i načinima plaćanja, kontaktirajte odjel Prodaje na tel: 01 4874 953 ili na e-mail adresu: prodaja@croata.hr