Dobitnica Emmyja Ashley Colburn u svilenom zagrljaju Zagreba

Producentica i TV novinarka Ashley Colburn iz San Diega, SAD, zaljubljenica u Hrvatsku i njezine stanovnike, odavno je redovit gost naše zemlje. Prvi put posjetila je Hrvatsku 2009. godine za potrebe snimanja „WOW Croatia“, serijala za koji je osvojila prestižnu nagradu Emmy 2010. godine, a nakon toga ovdje se počela osjećati kao kod kuće. Snimila je putopisni serijal ''Take Off With Ashley Colburn'' premijerno prikazan na WealthTV-u koji ju je tijekom dvije sezone odveo u više od 25 zemalja na 6 kontinenata. Sljedeće godine osvojila je nagradu „Zlatna penkala“ koju HTZ dodjeljuje stranim novinarima za promociju hrvatskog turizma, snimivši ''Wonders of Croatia''. Ove godine sudjelovala je u projektu ''Discover Croatia – Legends of Croatia'' Touristar TV-a u sklopu kojeg je putovala hrvatskom obalom. Snimanje je počelo 16. lipnja u Šibensko-kninskoj županiji, a završilo 26. lipnja u Dubrovačko-neretvanskoj.

Ashley Colburn je rođena u Kaliforniji, a San Diego zove domom -  koliko joj to putovanja diljem svijeta dopuštaju. Njezina želja za putovanjima razvila se u ranoj dobi, a osobito za vrijeme studija u Španjolskoj. Karijeru je započela kao voditeljica, producentica i novinarka na Wealth TV-u 2009.

Snimanje projekta nije jedina Ashleyina aktivnost ovoga ljeta, u svom gustom rasporedu uspjela je odvojiti vrijeme i posvetiti ga hrvatskom modnom brendu Croata za potrebe snimanja kampanje za rupce koje rado nosi.

– Nisam dvojila ni trenutka, odmah sam pristala. Podsjećaju me na Hrvatsku – na njezino more, rijeke, tradiciju, planine, ljude. Nekako, svaki put kad zavežem Croatin šal oko vrata čini mi se kao da se vežem uz zemlju u koju sam se zaljubila. A i trendy je – kaže nasmijana Ashley.

Ashley je mlada, sposobna, obrazovana i samosvjesna žena koja živi život punim plućima. Ona zna što želi – a ono što želi nerijetko i dobije. Stoga nije ni čudo što predstavlja Croata svilene rupce i šalove.

 

–  Croata je na nesvakidašnji način prenijela svijetom priču o kravati i pridonijela prepoznatljivosti Hrvatske u svijetu. Baš kao i Ashley koja od početka predstavlja svijetu Hrvatsku kao domovinu kravate. Savršen smo spoj – ponosni su u Croati.

 

Danas nas ova nesvakidašnja suradnja podsjeća da je rubac, zavezan u čvor, zapravo prva kravata, a njegove boje i nježnost svilenog materijala najljepše utjelovljuje baš glamurozna američka producentica i voditeljica. Autor fotografija je Miro Martinić, za frizuru je zaslužan studio Dessange, a za šminku Danijela Rako Pal.

 

Ashley nije poput drugih žena. Njezin dom je zemaljska kugla, prijatelji su joj raspršeni po cijelom svijetu i svuda se snalazi.  Uz raspored u kojem se ne zadržava nigdje dulje od tjedan dana teško je vezati se, osim kada je riječ o Croata rupcima – onda je to sasvim moguće i to na nebrojene načine.

 

Ashley nije poput drugih žena. Njezin dom je zemaljska kugla, a prijatelji su joj raspršeni po cijelom svijetu

1 2 Stranica: Arhiva

Roman "PRVA KRAVATA"

Roman Roman je temeljen na povijesnim događajima koje pisac vješto rabi kao podlogu svoje priče. Ona, pak, osvjetljava našu mirnodopsku ... 

Više

PRIČA JEDNE KOŠULJE

PRIČA JEDNE KOŠULJE ONA JE SAVRŠENA. ONA IMA PRIČU Priča koju priča košulja CROATA

Više

INFO

INFO Obavještavamo vas da smo promijenili broj telefona na koji nas možete dobiti.

Više

JAPANSKI ZBOR KWANSEIA U CROATA KRAVATAMA

JAPANSKI ZBOR KWANSEIA U CROATA KRAVATAMA Već je poznata povezanost hrvatskih arija i japanskih studenata.

Više

CROATA u prodaji na najluksuznijoj rezidencijalnoj jahti ''The World''

CROATA ekskluzivna linija je veliki hit na luksuznoj rezidencijalnoj jahti The World!

Više

Muzej u izlogu

Postavljen Muzej u izlogu u Salonu CROATA u Rijeci – nova turistička atrakcija u gradu.

Više

Dan kravate - 18.listopada 2013.

Ove godine je po prvi put realiziran performans “Rubac – tajna kravata”, novi umjetnički projekt Marijana Bušića.

Više

Luksuzni i glamurozni CROATA kaftani

Ovog ljeta CROATA oduševljava luksuznom linijom kaftana u kojem svaka žena uistinu može pokazati svoju senzualnost i ženstvenost.

Više

Najbolji svjetski džudaši nagrađeni CROATA kravatama i rupcima

Najbolji svjetski džudaši, kandidati za Olimpijske igre 2016. godine nagrađeni su prije nekoliko dana na natjecanju u Rijeci CROATA proizvodima.

Više

Pinterest

Pratite naš profil i istražite našu ponudu i ideje!

Više

1 2 Stranica: