CROATA u prodaji na najluksuznijoj rezidencijalnoj jahti ''The World''

Ovaj 196,35 metara dugačak brod plovi pod zastavom Bahama i nudi izvrsnu kombinaciju luksuznog putovanja, vrhunskih restorana, wellnessa,  šopinga, umjetničkih izložbi, kulturnih događanja, sportskih  i drugih aktivnosti.

Sredinom devedesetih, Knut U. Kloster Jr., bivši predsjednik Norwegian Cruise Linesa je došao do jedne sulude zamisli: sagradio bi brod, najluksuzniji na svijetu, koji ne bi imao kabine nego apartmane u privatnom vlasništvu kako bi putnici/stanovnici mogli putovati zemaljskom kuglom bez da napuste dom. Zvao bi ga The World. Njegova misija je ostvarena 29. ožujka 2002 kad je The World zaplovio iz brodogradilišta u Rissi, u Norveškoj.   Brod The World je najveća ploveća stambena ''zgrada'' na svijetu. Vlasnici stanova na ovom luksuznom brodu državljani su 40-tak zemalja svijeta koji na brodu lagodno žive dok brod polako - od luke do luke - plovi svijetom, ostajući na vezu u većini luka svega par dana. Pojedini vlasnici luksuznih stanova provode na brodu cijelo vrijeme, dok ih drugi iznajmljuju ili povremeno koriste.

Vlasnici The World-a vođeni zajedničkom strašću za novim saznanjima, avanturom i putovanjima, nastoje neprestano obogaćivati ponudu ove impresivne jahte pomno odabranim sadržajima prilagođenima istančanom ukusu svojih gostiju. S toga ne čudi da se u ovaj luksuzni koncept savršeno uklopio i hrvatski brand CROATA. 
Izvor: www.aboardtheworld.com

1 2 Stranica: Arhiva

Roman "PRVA KRAVATA"

Roman Roman je temeljen na povijesnim događajima koje pisac vješto rabi kao podlogu svoje priče. Ona, pak, osvjetljava našu mirnodopsku ... 

Više

PRIČA JEDNE KOŠULJE

PRIČA JEDNE KOŠULJE ONA JE SAVRŠENA. ONA IMA PRIČU Priča koju priča košulja CROATA

Više

INFO

INFO Obavještavamo vas da smo promijenili broj telefona na koji nas možete dobiti.

Više

JAPANSKI ZBOR KWANSEIA U CROATA KRAVATAMA

JAPANSKI ZBOR KWANSEIA U CROATA KRAVATAMA Već je poznata povezanost hrvatskih arija i japanskih studenata.

Više

Dobitnica Emmyja Ashley Colburn u svilenom zagrljaju Zagreba

Dobitnica Emmyja Ashley Colburn u svilenom zagrljaju Zagreba Svaki put kad zavežem Croatin šal oko vrata čini mi se kao da se vežem uz zemlju u koju sam se zaljubila. A i trendy je! – kaže nasmijana producentica i TV novinarka

Više

Muzej u izlogu

Postavljen Muzej u izlogu u Salonu CROATA u Rijeci – nova turistička atrakcija u gradu.

Više

Dan kravate - 18.listopada 2013.

Ove godine je po prvi put realiziran performans “Rubac – tajna kravata”, novi umjetnički projekt Marijana Bušića.

Više

Luksuzni i glamurozni CROATA kaftani

Ovog ljeta CROATA oduševljava luksuznom linijom kaftana u kojem svaka žena uistinu može pokazati svoju senzualnost i ženstvenost.

Više

Najbolji svjetski džudaši nagrađeni CROATA kravatama i rupcima

Najbolji svjetski džudaši, kandidati za Olimpijske igre 2016. godine nagrađeni su prije nekoliko dana na natjecanju u Rijeci CROATA proizvodima.

Više

Pinterest

Pratite naš profil i istražite našu ponudu i ideje!

Više

1 2 Stranica: