Informacije o kupnji


Kupnja

Nakon što ste odabrali željene proizvode i oni su u Vašoj košarici. Naručene proizvode možete platiti kreditnom karticom. Primamo: American Express, MasterCard, Visa i Diners kartice.
Vašu kreditnu karticu teretimo na dan narudžbe, a naručeni proizvod šaljemo slijedeći radni dan. Svaka narudžba kreditnom karticom podliježe prethodnoj autorizaciji.

Naplata/autorizacija

Naplata se vrši u Hrvatskoj domicilnoj valuti (HRK - hrvatska kuna). Iznos za koji se tereti Vaša kartica dobije se konverzijom cijene iz USD u HRK prema tečaju HRVATSKE NARODNE BANKE. Kod terećenja Vaše kartice isti se iznos konvertira u Vašu domicilnu valutu prema istom tečaju kartičarskih asocijacija. Uslijed konverzije može doći do odstupanja od cijene koja je navedena na našem webu.

Sigurnost

Napominjemo da su svi Vaši podaci koji su upisani u registraciju korisnika - zaštićeni sigurnosnim serverom i putuju do nas SSLom, tj. softverskom enkripcijom koja pretvara znakove (slova i brojeve) u bit kodove i na taj naćin se sigurno prenose Internetom. Certifikat Thawte garantira sigurnost podataka koje nam šaljete.

Kada svi podaci budu primljeni, dobit ćete obavijest na ekranu kao i putem elektroničke pošte da je Vaša narudžba zaprimljena.